14 Καυλιάρη

15 Φεβ

Παει κάγκουρες έφυγε και ο βαλεντίνος.Γέμησε παντού μπαλόνια , λουλούδια και λούτρινα ο κόσμος. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος πρεπει να περιμένει την σημερινή μέρα για να δείξει ότι είναι κάγκουρας & στην αγάπη .

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι ο Δούρειος Ίππος των Κινέζων. Ποτέ τόσοι κίτρινοι και πολλοί δεν πούλησαν τόσα πολλά, άχρηστα και φτηνά σε τόσους λίγους και ηλίθιους. Γιατι πραγματικά πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος ώστε να καταπιαστεί από αυτή την ηλίθια μέρα.Τι πάει να πει μέρα των ερωτευμένων και μη?

Υπάρχει άραγε μέρα που να γιορτάζουν και οι κάγκουρες? Ας πουμε λοιπών ότι τα καγκούρια γιορτάζουν στις 10 Σεπτέμβρη, θα πρέπει να περιμένω να παει 10 Σεπτέμβρη για να γιορτάσω?Γιορτάζω κάθε μέρα επειδή ειμαι κάγκουρας και μάλιστα με PHD.Ενας παπάρας πρεπει να περιμένει σήμερα για να πάρει λουλούδια στη γκομενα του?Πρέπει σήμερα να της κάνει δώρο δαχτυλίδι?Πρέπει σήμερα να της ψιθυρίσει τη λέξη σαγαπώ?Πρέπει σήμερα να γράψει στο φατσοτευτέρι μωρό μ θελω να σου χύσω επειδη σήμερα γιορτάζουμε ?Δεν μπορεί να την χύσει ας πούμε στις 27 φλεβάρη?

kagkouras.gr

Γιατι και εμεις τα καγκούρια εχουμε τις ανυσηχίες μας