Μου “χεις πρήξει τα αρχίδια

10 Δεκ

Όλοι είχαμε έναν φίλο πρήχτη η καμια γκόμενα που το χόμπυ τους ηταν να μας πρήζουν τα αρχίδια!Αμέτρητες φορές εχω συναντήσει τέτοια άτομα και πολλές είναι οι φορές που το στόμα μου ξεστόμισε την ατάκα «Μου χεις πρήξει τα παπάρια» , «Μου “χεις πρήξει τα αρχίδια», «Μου τα “κανες τσουρέκια» κτλ κτλ! Οσες φόρες και αν το πα ποτε δεν ειδα τα παπάρια μου να φουσκώνουν , καλα μπόρει καμία φορα να χαν πρηστεί λίγο … Σε γενικές γραμμές εγώ την έβγαλα καλά!
Εφιαλτικά όμως ζει ενας κάγκουρας απο το Los angels … Η γκόμενα του πρέπει να είναι τόσο πρήχτρα που κατάφερε να κάνει τα παπάρια του 45 κιλά!  Mπόρει βέβαια ολα αυτά να γίνονται επειδή ο τύπος είναι και μεγάλο αρχίδι, who knows ?

Η ζωή του Wesley Warren Jr. έχει επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού είναι αναγκασμένος να κουβαλάει μαζί του ένα καφάσι για να στηρίζει τους όρχεις του όταν κάθεται, ενώ και οι φυσικές ανάγκες είναι γι’αυτόν πολύπλοκη διαδικασία. Μπορεί να αφοδεύσει μόνο σε μια συγκεκριμένη στάση, αποκλειστικά με την χρήση κουβά, και δεν ελέγχει την ροή των ούρων του.

 

Μετά απο αυτό , αναθεωρώ! Απο δω και πέρα θα πρέπει να λέμε «Μου ζάλισες τα αρχίδια»

kagkouras.gr

Γιατι και εμεις τα καγκούρια εχουμε τις ανυσηχίες μας