Κάθε μέρα Σάββατο

21 Αυγ

Καλοκαίρι και σε κάθε περιοχή εκτός απο τα κατσικοχώρια και στην Αθήνα γίνεται της Αφροξυλάνθης (Αφροξυλάνθη λενε μια πρώην μου «μεγάλη πουτάνα»). Παντού κόσμος, παντού αμάξια διπλοπαρκαρισμένα , παντού παπάκια και μηχανές αραγμένα στα πεζοδρόμια .Καθε Σάββατο ομως το ίδιο σκηνικό , παντού οι ιδιες γνωστές φάτσες , τα παιδιά με ta iphone και τα κινέζικα μπλουζάκια dsquared^2 , παραπέρα ο τύπος με το timberland πουκαμισάκι και τη γκομενα του με την τσάντα την  κοκό της σανέλ ;P .Γύρω γύρω κάγκουρες , καγκούριες , καγκουρώ , 2-3 φιλόζωοι με τα σκυλάκια τους, παραπέρα τα μπακούρια στο μπάρ που ρίχνουν ματιές  για το που θα φύγουν τα σφηνάκια .Λίγο πιο μακρυά μια παρέα απο διψασμένες φοιτήτριες που ψάχνονται .. για νέες γνωριμίες ή για να πετύχουν κανέναν πρώην.

Παντού και πάντα τα ίδια , κάθε Σαββάτο όμως γίνεται το αδιαχώρητο. Ολοι οσο και αν ζωρίζονται οσο και αν κάνουν οικονομίες οσο πούτσα και αν έφαγαν την βδομάδα απαραίτητα πρέπει να βγούν έξω.Το καλοκαίρι επιβάλεται πρώτο ποτό χαλαρό σε εξωτικό μέρος και αργότερα είσοδο σε κλαμπάκι για να πέσουν τα απαραίτητα μπίτια.«Παντού φωνές τρελές χαρές νύχτα τα στόλισες έτσι όπως θες…Φώτα παντού σαν τ” ουρανού θολά αστέρια και σύννεφα καπνού»

Στο κλάμπ όλοι είναι χαλαροί είτε είναι φλώροι είτε είναι κάγκουρες εκεί όλοι είναι ίδιοι στην αρχή .Οταν αρχίσει η επιροή του αλκόολ τότε γίνονται όμως όλοι κάγκουρες  και ο καθένας καμαρώνει για την αφεντιά του . «Αλλος χαίρεται  για την γκόμενα που έχει αγκαζέ και τον κοιτάζουν όλοι , άλλοι επειδή τους κοίταξε μια αδελφή ψυχή και άλλοι επειδή απλα χαλαρώνουν .. Ποτε δε κατάλαβα γιατι ολα πρέπει να γίνονται το Σάββατο .. ολοι στριμωγμένοι σαν τις μέλλισες σε κυψέλη με τα αντοίστιχα ευρω-πέοι να σπρώχνουν κωλαράκια οταν περνάνε μπροστά απο το μπάρ σαν να χουν κεντρί .. λες και θα καταλάβουν κάτι για αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα.

 

πουλάς τη μούρη σου κοντεύει το μωρό σου να πεθάνει.
Κι έτσι γεμάτος καμάρι απ” το μπαρ μπροστά περνάς
σηκώνεις χέρι και τον μπάρμαν χαιρετάς
κι ας μην σε ξέρει σε χαιρετάει
του μιλάς μα αυτός την γκόμενα στα μάτια την κοιτάει.
Κι ανεβαίνει και το μωρό σου
και γέρνει να κολλήσει τότε δίπλα στο πλευρό σου
να κοιτάει εκεί που πρέπει
αφού η κατάσταση εκεί το επιτρέπει.
Ζυγώνεις στον DJ γουστάρεις χορό
τραγούδι του ζητάς και αυτός σου λεει για το μωρό
κι εσύ γελάς
μούρη πουλάς ο κερατάς.
Κι έτσι κυλάει ετούτη η βραδιά
όπως είχε ονειρευτεί αυτός ο βλάκας, παιδιά
πολλά τα ξίδια και τα σφηνάκια
κι η τελειωμένη να καρφώνεται σε όλα τα φλωράκια.

 

Αδιέξοδο το κείμενο αδιέξοδο και η έξοδος του Σαββάτου.Ειναι αυτό διασκέδαση ή απλά μια καγκουριά για να ικανοποιηθεί το σάπιο εγώ και η λελέκα που κυκλοφορείς?Σου είναι δύσκολο να πάρεις ενα μπυρόνι απο το περίπτερο , να μπείς στο αμαξι με τη παρέα σου και να κάνεις ένα διαφορετικό Σάββατο?Να μιλήσεις να γελάσεις και να κοροϊδέψεις άλλους κάγκουρες  χωρίς τη βαβούρα και χωρίς την ανάγκη να πρέπει να κάνεις κάτι για να σε προσέξουν. Χωρίς την ψεύτικη μαγκιά και καγκουριά του Σαββάτου , χωρίς να πρέπει να το παίξεις ιστορία και ήρωας κάπου ..  Απλά για πάρτυ σου … εκεί είναι το πρόβλημα ομως είσαι απλά ενας ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ και πρέπει να ακολουθείς την μάζα

 

kagkouras.gr

Γιατι και εμεις τα καγκούρια εχουμε τις ανυσηχίες μας