Κάγκουρες με πτυχία…

16 Σεπ

Σήμερα αναθεωρώ, κάγκουρας δεν είναι ο πιτσιρικάς με την τρύπια εξάτμιση , ο γύφτος με τα μπλέ λαμπάκια στα πιτσιλιστίρια  ούτε τα φλωράκια με τις τρύπες στα φρύδια.Τα μεγαλύτερα καγκούρια στη ζωή μου τα συνάντησα σήμερα στο σούπερ Γενικό Νοσοκομείο Μεσσολογγίου Χατζηκώστα.

Πρωτή φορά βλέπω  νοσοκόμα να μ λέει να μη πάρω το ανσανσέρ γιατι θα κλειστώ μέσα.

Πρώτη φορά βλέπω νοσοκομείο να μην βρήσκοντε γάντια χειρουργικά , ενώ μια αλλη νοσοκόμα να φοράει τα γαντάκια της & να μιλάει στο καρτοτηλέφωνο.Ο θεός ξέρει μετά ποιον θα έπιανε. Ειμαι απόλυτα σίγουρος πως και ο χερότερος βρωμιάρης τατουατζής στη Πετρούπολη θα τηρούσε καλύτερες συνθήκες υγιεινής στην τρώγλη του.

Πρωτη φορά βλέπω σε νοσοκομείο ασθενής να σηκώνεται απο το κρεβάτι του για να φύγει και η «αδερφή» να ξαναστρώνει το ίδιο σεντόνι.

Πρώτη φορά βλέπω άτομο να κλείνετε μέσα στο δωμάτιο που έχει μπεί για ακτίνες και η πετούγια της πόρτας να μην ανοίγει ενώ η πετούγια ο γιατρός υπεύθηνος του ακτινολογικού το μόνο που κάνει είναι να χασκογελάει .

Πρωτη φορά βλέπω γιατρό να λεει  ειρωνικά σε μετανάστη που παραπονέθηκε αν του είχε καλύτερες υπηρεσίες σε νοσοκομείο στη χώρα του.

Πρώτη φορά βλέπω τραυματιοφορέα να σχολιάζει τα περιστατικά στα έκτακτα.

Πρωτη φορά βλέπω τόσους κάγκουρες (ή και καριόληδες οπως το πάρει κανείς) μαζεμένους

Πρώτη φορά βλέπω σε νοσοκομείο να μην υπάρχει αποστειρωτικό gel ή σκέτο οινόπνευμα για απολυμανση των χεριών.

Πρωτη φορά βλέπω τοσο βρώμικες λεκάνες & έλλειψη σαπουνιού  σε wc.Aλλα το καλό να το λέμε είχε ζεστο νερό ;J

Εντάξει πές  οι αμόρφωτοι που μπήκαν εκει μέσα με βύσμα ειναι αγράμματοι κτλ κτλ

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΕΝΑ 7ΑΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ ?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ?

kagkouras.gr

Γιατι και εμεις τα καγκούρια εχουμε τις ανυσηχίες μας