Αν δεν σ’αρέσει καλύτερα κόψτο

22 Σεπ

Πριν ένα-δυο χρόνια ειχα ανακαλύψει το ηλεκτρονικό τσιγάρο.Μπορώ να πώ ότι είχα ενθουσιαστεί.Κοιταζα να μάθω λοιπών τι παίζει και ανακάλυψα πως βρίσκεις από 1€ στο ebay έως 300€ στα φαρμακεία.Κανονικό σχημα τσιγάρου λαμπάκι να ανάβει σαν καύτρα όταν ρουφάς διαφορές γεύσεις , με παταρίες φορτιστή  και πολλές άλλες τέτοιες καγκουριές.Πάλι καλά , μετά από κάποιες μέρες μου πέρασε και δεν ξανα ασχολήθηκα.

Για διάφορους λόγους τις τελευταίες μέρες μπαινοβγαίνω σε ένα νοσοκομείο. Ευτυχώς όχι το χατζηκώστα. Βλέπω λοιπων στους διαδρόμους έναν τύπο να φουμάρει μανιωδώς  αναρωτιέμαι πως και δεν τον έχει κράξει κανείς μεχρι τώρα. Οσο χαρμάνης και να είσαι στο νοσοκομείο δεν καπνίζεις , αδιαφόρησα και προχώρησα προς το προορισμό μου.Μεσα σε κανα 10λεπτο ακουω φωνές στους διαδρόμους και σαν κάγκουρας βγήκα να δώ τι παίζει.Μια νοσοκόμα εκανε κάποια παρατήρηση και άρχησε το νταβαντουρη.Ειναι υγιεινό τσιγάρο και δεν εχει νικοτίνη &πίσσα  , επιτρέπεται παντού δεν ειναι βλαβερό , δε βρωμάει και ένα σωρό…. πίπες , αφηγούμενες από τον κάγκουρα μας στη νοσοκόμα.

Ρε κάγκουρα αν θες να καπνίζεις, καπνιζε κανονικά.ΑΝ δε σε παίρνει στο οικονομικό , κάπνιζε λιγότερο αλλα τι καγκουριές είναι αυτές?Εσυ δεν είσαι καπνιστής Ατμιστής είσαι.Καλύτερα πάρε ένα πακετό καραμέλες να χεις στο στόμα σου και όχι αυτή την αηδία. Μη γίνεσαι ρόμπα με το μεταλλικό σου τσιγαράκι.Αφου μπορείς χωρίς να καπνίζεις κανονικό τσιγάρο μπορείς και χωρίς αυτή τη μαλακία.

Να φουμάρετε ρε καγκούρια επειδή γουστάρετε να εισπνέεται πίσσα και νικοτίνη και σιχαμάρα στα σπλάχνα σας .Και σύντομα διακοπές στη κύπρο να πάρουμε κούτες με 10 ευρώ τη κάθε μια.

kagkouras.gr

Γιατι και εμεις τα καγκούρια εχουμε τις ανυσηχίες μας